alkoholizem - Forum
Cookie-Einstellung

alkoholizem

Dieses Forum ist zum freien Erfahrungsaustausch zu den Themen Hilfsmittel und Pflege und allem, was dazu gehört. Wir erwarten einen freundlichen und respektvollen Umgang. Antworten wie z.B. "Frag doch Google" sind hier nicht erwünscht. Spam oder unangemessene Nachrichten müssen durch euch gemeldet werden. Wir können keine ständige Überwachung der Nachrichten garantieren!

Zurück
17:04 Uhr - 24.06.2026
#1 | Res je težko priznati si, da rabiš pomoč. Potem pa sem naletel na eno mesto in vse se je začelo obračati na bolje. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri Dr Vorobjev centru. Veste, odvisnost od alkohola ni sramota. In kar je najpomembneje - lahko ostanete doma. Vse informacije in izkušnje drugih sem podrobno pregledal na spletni strani, posodobljene podatke pa si lahko ogledate tukaj: zdravljenje alkoholizma zdravljenje alkoholizma. Meni so resnično pomagali. Če vi ali kdo od vaših bližnjih se sooča s to težavo - ne odlašajte. Vse se da, če hočeš.
17:08 Uhr - 24.06.2026
#2 | Zdravo, ljudje. Že dolgo sem iskal resnično rešitev. Ko gre za zdravljenje alkoholizma — veliko ljudi se muči v tišini. Prijatelj mi je svetoval en center, kjer imajo izkušnje. Govorim o Dr Vorobjev centru. Več informacij je na voljo tu: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol Meni so res pomagali. Prvi korak je vedno najtežji. Ampak ko dobiš strokovno podporo — življenje dobi nov smisel. Več kot vredno je poskusiti. Srečno na tej poti!
17:18 Uhr - 24.06.2026
#3 | Pozdravljeni. Dolgo časa nisem vedel, kam naprej. Ko gre za odvajanje od alkohola — ni šala. Prijatelj mi je priporočil en center, kjer res vedo, kaj delajo. Govorim o Dr Vorobjev. Več informacij je na voljo tu: zdravljenje alkoholizma zdravljenje alkoholizma Po nekaj tednih sem začutil razliko. Odvisnost od alkohola je bolezen, ne sramota. Ampak ko enkrat najdeš pravo pomoč — življenje dobi nov smisel. Več kot vredno je poskusiti. Ne obupajte!
17:33 Uhr - 24.06.2026
#4 | Dolga leta sem se boril sam. Potem pa sem dobil pravi nasvet in vse se je spremenilo. Govorim o odvajanju od alkohola pri Dr Vorobjev centru. Veste, ni lahko, ampak se da premagati. In kar je najpomembneje - ni treba v bolnišnico. Sam sem preveril celoten postopek in vse uradne informacije so na voljo na tej povezavi: ambulantno zdravljenje alkoholizma zdravljenjealkoholizma.com. Zdaj sem že pol leta trezen in ponosen nase. Če nekdo v vaši okolici se sooča s to težavo - resnično priporočam. Srečno!
17:40 Uhr - 24.06.2026
#5 | Pozdravljeni. Preizkusil sem že vse mogoče. Ko gre za odvajanje od alkohola — veliko ljudi se muči v tišini. Prijatelj mi je priporočil en center, kjer ne obetajo nemogočega. Govorim o Dr Vorobjev centru. Več informacij je na voljo tu: ambulantno zdravljenje alkoholizma http://alkoholizem-zdravljenje.com Najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejel. Odvisnost od alkohola je bolezen, ne sramota. Ampak ko enkrat najdeš pravo pomoč — življenje dobi nov smisel. Več kot vredno je poskusiti. Srečno na tej poti!
17:46 Uhr - 24.06.2026
#6 | Zdravo, ljudje. Že dolgo sem iskal resnično rešitev. Ko gre za zdravljenje alkoholizma — ni šala. Prijatelj mi je svetoval en center, kjer imajo izkušnje. Govorim o zdravljenju po metodi dr. Vorobjeva. Preverite sami na povezavi: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol Najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejel. Ni lahko priznati si, da imaš težavo. Ampak ko vidiš, da nisi sam — vse postane lažje. Več kot vredno je poskusiti. Vsak nov dan je priložnost.
17:48 Uhr - 24.06.2026
#7 | Živjo vsem. Preizkusil sem že vse mogoče. Ko gre za ambulantno zdravljenje alkoholizma — ni šala. Prijatelj mi je svetoval en center, kjer res vedo, kaj delajo. Govorim o zdravljenju po metodi dr. Vorobjeva. Vse podrobnosti in izkušnje drugih ljudi najdete tukaj: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol Najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejel. Odvisnost od alkohola je bolezen, ne sramota. Ampak ko dobiš strokovno podporo — vse postane lažje. Vsekakor priporočam vsem, ki se spopadajo s to težavo. Ne obupajte!